Tentang Kami

Shanghai BOQU Instrumén Co., Ltd.

Instrumén BOQU fokus kana R&D sareng produksi analis&sensor Kualitas Cai saprak 2007. Misi kami nyaéta janten panon anu paling terang pikeun ngawaskeun kualitas cai di bumi.
★ pagawe: 200+ jelema
★ Laju pertumbuhan taunan: 35%
★ Pangalaman R&D: 20+ taun
★ patén-patén teknis: 23+
★ kuantitas produksi taunan: 150.000pcs
★ pausahaan gawé babarengan: BOSCH, Boehringer Ingelheim, BASF, Roche, Givaudan
★ Industri Utama: tutuwuhan cai limbah, pembangkit listrik, tutuwuhan perlakuan cai, cai nginum, Farmasi, Aquaculture, kolam renang.

Kasus Aplikasi

Kauntungannana

  • 20 taun + R&D pangalamanLangkung ti 50 patén pikeun analis sareng sénsor

    Kamampuh Téknik

    20 taun + R&D pangalaman
    Langkung ti 50 patén pikeun analis sareng sénsor
  • 3000㎡ pabrik100.000 pcs kapasitas produksi taunan230 pagawé +

    Skala Pabrik

    3000㎡ pabrik
    100.000 pcs kapasitas produksi taunan
    230 pagawé +
  • Solusi one stop instrument kualitas caiSolusi disadiakeun dina 24 jam

    Solusi lengkep

    Solusi one stop instrument kualitas cai
    Solusi disadiakeun dina 24 jam

Produk panganyarna